• Waarom?

  De Tafel van Samen wordt georganiseerd in het kader van ‘De Langste Eettafel van Nederland’. Dit is een actie waarbij in de week van 22 september tot en met 1 oktober overal in het land mensen met elkaar aan tafel gaan om maatschappelijke aandacht te vragen voor het thema sociale uitsluiting en eenzaamheid. 

  Lees verder
 • Voor wie

  23 September 2017 organiseren Lions Zutphen Kattenhaven weer de jaarlijkse “Tafel van Samen”. De Tafel van Samen is een open eettafel die dit jaar speciaal voor kinderen extra feestelijk is gedekt. Kinderen en hun begeleiders uit Zutphen en omgeving die het gezellig vindt om op een laagdrempelige manier en onder het genot van een heerlijke maaltijd andere mensen te ontmoeten worden van harte uitgenodigd! 

  Lees verder
 • Hoe

  De Tafel van Samen laat kinderen dit jaar kennismaken met lekker eten buiten de deur. Er zijn verschillende gerechten waar je allemaal van kunt proeven. Tijdens het eten kun je natuurlijk elkaar vertellen wat je lekker vindt maar er is ook van alles te doen zodat je niet de hele avond stil zit achter je bord.

  Lees verder
 • Wat

  Omdat wij het belangrijk vinden dat het voor een ieder mogelijk is om aan de Tafel van Samen deel te nemen zijn er geen kosten verbonden aan de deelname. De maaltijd wordt gesponsord door bedrijven uit Zutphen en omgeving. 

  Lees verder