• Waarom?

  Na de tafel van Samen organiseren de Lions 13 December samen met Inntel Hotels Zutphen een bowlingmiddag. Net zoals de  Tafel van Samen is dit is een actie waarbij we proberen om mensen tijdens een potje bowlen met elkaar in contact te brengen. We nodigen kinderen tussen de 6 en 12 jaar en hun ouders/begeleiders om zich aan te melden voor deze middag. Tot de 13e.

  Lees verder
 • Voor wie

  13 December 2017 organiseren Lions Zutphen Kattenhaven vanaf 15:00 uur voor de eerste keer “Samen Bowlen”. Dit is een activiteit speciaal voor kinderen die er niet zo vaak op uit gaan. Kinderen en hun begeleiders uit Zutphen en omgeving die het gezellig vindt om een potje te bowlen en andere mensen te ontmoeten worden van harte uitgenodigd! 

  Lees verder
 • Hoe

  Samen bowlen wordt door Lions Zutphen Kattehaven samen met Inntel Hotels georganiseerd. De bowlingbanen zijn op 13 December vanaf 15.00 uur geopend.

  Lees verder
 • Wat

  Omdat wij het belangrijk vinden dat het voor een ieder mogelijk is om aan Samen Bowlen deel te nemen zijn er geen kosten verbonden aan de deelname. De middag wordt gesponsord door Inntel Hotels. 

  Lees verder